Home

Vandaag

artikels 2
gebruikers 108
pageviews 41564

Home » 

Wally De Rockers in premiere in Zwarte Zaal van het Fakkeltheater


Gisteravond ging Wally De Rockers in premiere in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Theater Zeemanshuis brengt dit nostalgisch feel-good verhaal nog tot en met 2 maart.

Laura bereidt een nieuw tv-format voor en wil in Weet je nog toen�? de ex-leden van Wally en De Rockers opnieuw samenbrengen. Maar niet iedereen lijkt zich te kunnen vinden in een mogelijke reünie. Doorheen het theaterstuk word je ondergedompeld in het mysterie. Via flashback duik je in het verleden van Wally en De Rockers, ga je terug naar het prille begin, maar ook de succesperiode, de ontstane liefde en helaas ook de definitieve split van de groep. Maar wat was daar de aanleiding voor? Waarom ging ieder zijn eigen weg?Het theaterstuk Wally en de Rockers kende zijn ontstaan in januari 2014 wanneer Nick Delafontaine, Tine Vechter en Stijn Van Haecke de personages Walter, Paul, Eddy en Brigitte bedachten. Na een bevraging van de oudere generatie en wat sleutelen aan het prille script werd dit even opgeborgen tot het gisteren zijn levenslicht kreeg in een schitterende premiere.In een regie van Stijn Van Haecke en Nick Delafontaine komen de personages tot leven en zijn de verwijzingen naar De Kreuners talrijk. Het is een schitterend verhaal gebracht door een sterke cast, al dachten we wel dat zij het nummer Ik wil je gingen brengen. Geen nood want het publiek scandeerde het na afloop vrolijk mee.

CreditsAuteur: Stijn Van Haecke

Regie: Stijn Van Haecke en Nick Delafontaine

Cast:

Chloë Fund, Stijn Van Haecke, Jonas Stalmans, Joachim Van Ransbeeck, Magalie van Puyvelde,

â??Alex Van Haecke, Rolf Stalmans, Rudy Marien, Linda Robaye

Info en ticketsWally De Rockers kan je gaan ontdekken in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater tot 2 maart 2019.Info en tickets: https://fakkeltheater.be/voorstelling/wally-en-de-rockers of https://www.theaterzeemanshuis.be/

Lees meer »

zondag 10 feb 15u43
Tags: 
Gelezen: 217 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 6
Bron: Sterrennieuws.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter