Home

Vandaag

artikels 3
gebruikers 102
pageviews 43521

Home » 

Valentijn: verras je geliefde met prachtige bloemen


Binnen enkele dagen is het Valentijn. Je geliefde verrassen met een prachtig boeket bloemen of een mooie plant is zeker een aanrader, maar eigenlijk zijn er talrijke gelegenheden om wat te vieren. Een geboorte, huwelijksreceptie, verjaardag, jubileum, eindejaarsfeest of dagen waarop specifieke rollen of beroepen in de verf worden gezet, kunnen de aanleiding zijn om bloemen te bestellen. Het iconische Brussels Flowers, dat opereert onder het vaandel van de Belgische gigant Fleurop, kan voor heel België aan huis of op kantoor leveren.

Brussels FlowersBrussels Flowers is niet enkel een bloemenwinkel maar kan via het juiste advies de uitgelezen planten of bloemen leveren. Ze hebben een tomeloze passie voor bloemen en planten wat weerspiegelt in het feit dat ze ook graag uitleg geven bij de verschillende soorten. Elke soort heeft immers een eigen verhaal en een eigen achtergrond, elke bloem staat symbool voor meerdere dingen, elke vorm heeft een functie en elke kleur spreekt haar eigen liefhebbers aan.Bovendien wil je graag dat je bloemen of planten een lang leven zijn toebedeeld. Via de juiste hoeveelheid zonlicht en water kan je de prachtigste exemplaren een lang leven gunnen. Brussels Flowers adviseert je graag hierbij.

De uitbater van Brussels FlowersAndre de Mooij is gepasseerd door bloemen en planten en weet perfect wat de beste manieren zijn om ze te verzorgen. Bovendien is zijn winkel gevuld met de passende extraatjes, zoals een aantal lekkere wijnen, een breed assortiment vazen en veel meer. Je kan dus iemand grandioos verrassen.Andre deelt graag zijn expertise vanuit zijn iconische bloemenwinkel en kan de mooiste planten en bloemstukken binnen België, maar zelfs naar overal ter wereld versturen. Hij maakt graag een afspraak voor aflevering. Zo garandeert Brussels Flowers dat een bestelling binnen de 24 uur kan worden afgeleverd, tenzij het om uitzonderlijke vragen of hoeveelheden gaat. Met Brussels Flowers krijg je een ongeziene snelheid en advies en dat met de extra persoonlijke touch en smile!

Bestel vandaag nog of eens in de toekomstBrussels Flowers, Maurice Lemonnierlaan 12, 1000 Brusselwww.brusselsflowersshop.com

info@brusselsflowersshop.comTel: +32 (0)2 513 93 20

Lees meer »

maandag 11 feb 14u23
Tags: 
Gelezen: 296 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 6
Bron: Sterrennieuws.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter