Home

Vandaag

artikels 1
gebruikers 103
pageviews 17816

Home » 

OMG: Damon en Elena uit 'The Vampire Diaries' zouden een dochter hebben


Fans van ‘The Vampire Diaries’ en ‘The Originals’ sprongen een gat in de lucht toen de spin-off ‘Legacies’ uitkwam. En nu mogen we nog een groter gat in de lucht springen want een wel heel speciaal personage debuteerde zonet in de serie.

'Legacies' draait rond Hope Mikaelson – de vampier-heks-weerwolf-dochter van Hayley Marshall-Kenner en Klaus Mikaelson – en haar leven op The Salvatore School for the Young and Gifted. Op deze school volgt ze les samen met de dochters van Alaric Saltzman, Josie en Lizzie.

Momenteel is aflevering tien van de reeks net achter de rug in Amerika. In deze aflevering mag Lizzie een wens doen bij ‘Jinni’, een genie zoals we die kennen van Aladdin. Ze wenst dat de Salvatore School waar ze les volgt nooit bestaan heeft. Door deze wens zijn zij en haar zus verplicht om naar Mystic Fall High School te gaan. Deze middelbare school kennen ‘TVD’-fans maar al te goed, want onze favoriete personages waren er bijna allemaal student.

Delena-dochter

In een bepaalde scène wordt het bestaan van een belangrijk personage bevestigd. Terwijl de zusjes aan hun kluisjes staan te praten, vertelt Josie aan haar zus Lizzie dat ze een horloge moeten stelen. Een horloge dat de vader van Stefanie Salvatore aan hun vader Alaric gaf. Stefanie Salvatore! De dochter van Elena en Damon, dus! Ze werd vernoemd naar Damons broer, Stefan. Omg!

Ook het officiële Instagramaccount van ‘The Vampire Diaries’ tweette na de aflevering het bewuste fragment waarin de naam Stefanie Salvatore valt

Wij kunnen ons enthousiasme niet bedwingen en hopen dat we Stefanie dan ook snel te zien krijgen in de toekomst. Wanneer de serie naar België komt, is jammer genoeg nog niet duidelijk.

Lees ook:

Lees meer »

dinsdag 12 feb 17u41
Tags: 
Gelezen: 482 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 1
Bron: Fashionista.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter