Home

Vandaag

artikels 3
gebruikers 110
pageviews 42338

Home » 

Musicalproductie Kiss of the Spider Woman stelt cast voor


Naar aanleiding van hun optreden tijdens het prestigieuze benefiet event Antwerp Diner in Schelle, stelde InTeam Producties met veel trots de cast voor van hun nieuwste musicalproductie Kiss of the Spider Woman. Wauw, wat een grote namen!

Opnieuw een mix van jonge professionals met een musicalopleiding, studenten musical en getalenteerde amateurs â?" dit keer ook aangevuld met een coryfee uit het musicalvak.

Alyssa Luypaert (o.a. VTMs Belgian Idols 2011, Pinokkio (Efteling) en Zoo of Life) speelt de rol van de mysterieuze Spinnenvrouw/Aurora.De mannelijke hoofdrollen worden gespeeld door Brent Pannier (o.a. Roodkapje (Musichall), Zoo of Life en De Sinksenfoor (Het Achterland), als de homoseksuele Molina, en Pieter Van Keymeulen (o.a. Spring, Sara (VTM) en Blood Brothers) als revolutionair Valentin.An Lauwereins (o.a. Sound of Music, ze speelde als enige Vlaamse ooit de rol van Carlotta in de West End-versie van Phantom Of The Opera) vertolkt de Moeder van Molina.Verder zien we Geoffrey Debondt (o.a. Beauty and the Beast (Marmalade)) als Gevangenisdirecteur en Sofie De Schryver (o.a. Scrooge en Neverland: the Adventures of Peter Pan (Musichall)) als Marta, de geliefde van Valentin.Aaron De Veene (Conservatorium Brussel) speelt de rol van Gabriel. Jeroen Logghe (o.a. Blood Brothers en Scrooge (Musichall)) en Berten Vanderbruggen (Blood Brothers) spelen de bewakers Esteban en Marcos.In het ensemble: Rick van den Belt (Chaplin (Musichall) Ridders Van De Ronde Tafel (Deepbridge)), Willard Boogard (Conservatorium Brussel), Lander Van Nuffelen (Conservatorium Brussel), Arno van Bergen en Dries Strumane.

VerhaalKiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee mannen, die in het Buenos Aires van de jaren tachtig een gevangeniscel delen. Molina zit daar vanwege zijn geaardheid, Valentin omwille van zijn politieke overtuiging. Het leven in de gevangenis is extreem zwaar. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook -letterlijk â?" tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertelt Molina over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. Valentin vertelt over zijn grote liefde Martha. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de een onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

InTeam Producties brengt de Belgische premiere van Kiss of the Spider Woman in september 2019

Na de succesvolle producties Rent en Blood Brothers kiest InTeam opnieuw voor een opmerkelijke titel. Het gelijknamige boek van Manuel Puig vormde al de basis voor een film, bekroond in 1985 met een Oscar en genomineerd voor de Gouden Palm. De musical dateert van 1992 en werd van muziek voorzien door Fred Ebb en John Kander, het duo dat ook verantwoordelijk is voor Cabaret en Chicago.InTeam Producties kiest na Blood Brothers opnieuw voor een vergeten klassieker, die alles heeft om het publiek te vervoeren en ontroeren. De muziek, boordevol Latijns-Amerikaanse invloeden, is onweerstaanbaar. Het verhaal nog steeds brandend actueel. InTeam blijft trouw aan haar concept wat de cast betreft: een mix van (jonge) professionals met een musicalopleiding, studenten musical en getalenteerde amateurs. De musical wordt live begeleid door een 8-koppig orkest.

Creatives:Regie: Niels de Valk

Muzikale Leiding: Thomas Vanhauwaert

Spelcoaching: Paula Bangels

Zangcoaching: Pascale De Turck

Choreografie: Frank De Peuter

Assistent Choreo: Jeroen Logghe

Decor- en Kostuumontwerp: Yannick Duchateau

Assistent Decor: Pieter Debeerst

Productieleiding: Jeroen Van Boxem, Matthias VerschuerenKiss Of The Spider Woman speelt van 30 augustus t/m 15 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Kaartverkoop start op 21 maart.Meer info: www.inteam-producties.be

Lees meer »

maandag 11 feb 14u23
Tags: 
Gelezen: 308 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 6
Bron: Sterrennieuws.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter