Home

Vandaag

artikels 0
gebruikers 112
pageviews 50097

Home » 

Linkebeek - Grasduinen in de Grasmusdreef

 

Streekvereniging Zenne en Zoniën organiseert dit jaar een fotowedstijd met Onroerend Erfgoed als thema. Ze wil iedereen stimuleren om waardevolle gebouwen en landschappen in de streek beter te leren kennen. Geregeld wordt de aandacht gevestigd op  onvoldoende bekende mooie gebouwen en dorpsgezichten. Zo ook in Linkebeek."Erfgoed, dat is voor ons alles wat de moeite waard is om bewaard te blijven. In een land waarin verstedelijking nooit vlugger verliep dan nu, moet veel beschermd worden en nog meer bewaard blijven. Foto’s kunnen helpen bij waarde, waardering, bewaring. Daarvan is Streekvereniging Zenne en Zoniën overtuigd. Vandaar onze aparte fotowedstrijd. Alle informatie op onze speciale weblog www.fotozenzo.blogspot.be.

Twee gouden tips voor fotografen: de dorpskom van Alsemberg, deelgemeente van Beersel, is rijk aan waardevolle en beschermde gebouwen en dorpsgezichten.  Combineer je foto-uitstap met een bezoek aan het toerismekantoor en bezoekerscentrum De Lambiek, waar je ook nog een gratis boek kan meepikken.

Of vertrek aan het Visserijcentrum in de Dwersbos(straat) in Linkebeek voor een fotoshoot in de prachtige Grasmusdreef vlakbij. Onvoorstelbaar mooi." zo besluit Zenne en Zoniën.


zaterdag 29 apr 20u37
Tags: 
Gelezen: 5661 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 0
Bron: RSW  
Rating: 
3
 
0
 

Volg ons op Facebook en Twitter