Home

Vandaag

artikels 915
gebruikers 104
pageviews 20572

Home » 

Hamilton over samenwerking met Bottas: "Waarschijnlijk de beste ooit in de F1"


Nadat Nico Rosberg zijn afscheid van de Formule 1 aankondigde kwam er een einde aan het veelbesproken rijdersduo Hamilton-Rosberg. Bij Mercedes kreeg Hamilton met Valtteri Bottas een Fin als teamgenoot en het was vooral uitkijken hoe die samenwerking zou verlopen.

Er succesvol zo blijkt nu volgens Hamilton. Na zijn tweede seizoen met Bottas als teamgenoot blikt Hamilton erg tevreden terug. De onderlinge samenwerking tussen Hamilton en Bottas staat dan ook in schril contrast met de samenwerking tussen Hamilton en Nico Rosberg de jaren daarvoor.

“Ik zie hoe hard hij werkt en hij ziet hoe hard ik werk. We spelen tussendoor geen spelletjes met elkaar in de hoop de ander te schaden,” aldus Lewis Hamilton.

“We werken eigenlijk samen. Er zijn momenten geweest waarbij ik iets opmerkte in mijn afstelling en dat ik dat tegen hem vertelde. Er zijn ook heel wat momenten waarop ik goed met hem kan praten.”

Niets dan lovende woorden van Hamilton over de samenwerking met Bottas. De Brit vindt zelfs dat zijn samenwerking met Bottas één van de beste ooit in de Formule 1 is.

“Het is waarschijnlijk de beste samenwerking op het vlak van respect en teamwerk tussen rijders die ooit in de Formule 1 heeft bestaan.”

Lees meer »

donderdag 08 nov 21u31
Tags: 
Gelezen: 108 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 0
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter