Home

Vandaag

artikels 380
gebruikers 82
pageviews 112448

Home » 

Gillende meisjes dansen op concert Cody Simpson


Gillende meisjes dansen op concert Cody SimpsonVanavond vond het lang verwachte concert van Cody Simpson plaats in de Antwerpse Lotto Arena. Het concert uit de Paradise tour van 13 november 2012 werd eerder uitgesteld, maar de talrijk opgekomen tienermeisjes lieten het vanavond niet aan hun hart komen.

Cody Simpson bracht zijn grootste hits in een erg korte set van 1 uur. Hij begon na het voorprogramma van Brahim om 20u45.Het is de eerste keer dat het tieneridool in België is. Openen deed Cody met een James Bond intro waarna de hits Wish you were here en All day volgden. In een perfect georchestreerde show werden zelfs de momenten bepaald wanneer Cody zijn publiek mocht toespreken: Hello Belgium, how are you? My name is Cody Simpson and I am 16 years old.De blonde god wou het hierna voor zichzelf wat meer comfortabel maken door zijn jeansvest uit te doen. Dit leverde heel wat gegil, of liever gekrijs op van de fans. We stellen alleen vast dat Cody al wat buiten adem is na 2 liedjes met dansbewigingen.Jumpend over het podium met een gitaar bracht Cody dan het nummer Paradise. I would like to take You on a journey with me! Na Angel bracht hij akoestisch het lied Gentleman, één van zijn favoriete liedjes uit het album Paradise. Got me good heeft rockgeluiden in zich en dus werd een stevige basgitaar bovengehaald.21u15: Cody is al over de helft van de setlist en brengt het ontroerende Evenings in London. Tijd om de lichten te doven en met stroboscoop de spanning op te bouwen tijdens So Listen. Samen met dansers weet de Australiër in vlotte dansmoves zijn publiek te charmeren.Na het nemen van een foto voor de instagramaccount van het tieneridool is het tijd voor romantiek en haalt Cody 1 gelukkig meisje op het podium voor Not just You. Met versierbewegingen en een bloemenkrans wil Alyssa met Cody slowen, al wordt dit tienergeluk snel afgebroken, hoewel een streling door haar haren en een brave kus op de wang ongetwijfeld veel goed kunnen maken21u30: het laatste nummer On my mind voor de bisnummers wordt aangevat. Thank You so much! En weg is hij... Gelukkig wordt het gegil van de naam Cody beloond met 1 extra liedje!

Cody Simpson - Lotto Arena Antwerpen: 10 maart 2013Bond intro

Wish You were here

All day

Paradise

Angel

Gentleman (akoestisch)

Got me good

Evenings in London

So listen

Not just You

On my mind (met reprise)

InterludeBisnummerWij gokken dat vele van de aanwezige tieners op 10 en 11 april afzakken naar het Sportpaleis voor Justin Bieber. Ook op 1 mei zal One Direction populair zijn bij dit publiek.

Lees meer »

zondag 10 mrt 23u02
Gelezen: 293 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 6
Bron: Sterrennieuws.be  
Rating: 
0
 
0

Ons nieuws

Gelieve eerst in te loggen.

REACTIES (0)


Plaats reactie

Gebruikersnaam: Registeren
Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Laat me gedurende 24 uur ingelogd blijven.
(Vink dit vakje niet aan als u gebruik maakt van een openbare of gedeelde computer.)

 
 

Volg ons op Facebook en Twitter