Home

Vandaag

artikels 3359
gebruikers 81
pageviews 55050

Home » 

GEWELD - Kelly slachtoffer van ontvoering en groepsverkrachting in Nederland.


Kelly ontvoerd en verkracht: "Dutroux spookte door hoofd".
De 19-jarige student Kelly uit Turnhout heeft een verschrikkelijke nachtmerrie achter de rug.
Op nieuwjaarsochtend werd ze ontvoerd, geblinddoekt en urenlang gruwelijk verkracht door een bende. De nachtmerrie eindigde op een plattelandsweg in de omgeving van de Nederlandse stad Eindhoven, net over de Belgische grens. Het meisje doet nu uitgebreid haar verhaal in de Nederlandse en Belgische media in de hoop dat getuigen zich melden.
Na een hele leuke oudejaarsavond kreeg Kelly ruzie met haar vriend. Om vier uur 's nachts gingen ze allebei op weg naar hun eigen huis. Als ze zich bedacht en terugkeerde richting haar vriend, staarde ze recht in de ogen van haar ontvoerder. De man greep haar vast en duwde haar in een bestelwagen.
"De man die me in de auto had geduwd en bij mij kwam zitten, is breed van postuur, met kort piekjeshaar en niet ouder dan 30", vertelt ze in het AD vandaag. "Hij heeft direct tape op mijn ogen geplakt. Omdat ik maar bleef krijsen, kreeg ik ook tape over mijn mond. Tegen elkaar spraken die kerels Engels. De man die bij me zat, sprak Nederlands tegen mij."
Het meisje stond uiteraard doodsangsten uit in de bestelwagen, die ze bij de politie omschrijft als een leverauto van een bakker. Haar ontvoerders vertelden haar dat ze haar zouden verkrachten. "Dutroux spookte door mijn hoofd. Ik geloofde niet dat ik dit zou overleven. Ik was in shock van de angst. Verlamd. En maar wenen. Tot ik op den duur dacht: ik maak meer kans op overleven als ik me gedeisd houd."
Na een dik half uur krijgt Kelly weer tape over haar ogen. Ze wordt wellicht in Nederland een huis binnengebracht. "Omdat ik ook daar moést zwijgen, vermoed ik dat er huizen in de buurt waren. Er hing een zweetgeur in dat huis, een geur van drugs ook, denk ik. Ze hebben mij op een matras gegooid. Ik vroeg opnieuw wat ze gingen doen met mij."
En weer zeiden ze: We willen seks hebben met u. "Ik ben twee, drie uur in dat huis geweest. Meer dan de helft van die tijd ben ik verkracht. Dan de ene, dan de andere. Constant dacht ik aan het moment waarop het afgelopen zou zijn."
Na afloop werd Kelly onder de douche gezet en moest zich grondig schoonmaken, vermoedelijk om sporen te wissen. Het meisje wordt in de vroege ochtend van 1 januari op een landweg even buiten Eindhoven vrijgelaten. "Ze is letterlijk gedumpt," zegt woordvoerster Inge Delissen van het parket Turnhout. 'Het slachtoffer is er daarna in geslaagd een huis te bereiken. Pas daar heeft ze de politie kunnen inlichten."
Opmerkelijk genoeg is bij de inspecteurs in Eindhoven niets bekend over een onderzoek naar deze zaak of een hulpverzoek vanuit Turnhout. Ook het parket Turnhout kon afgelopen weekend niets vertellen over eventuele samenwerking met Nederland. De zaak wordt wel heel serieus genomen volgens Delissen. "Verkrachtingszaken zijn lastiger te bewijzen dan een ramkraak waarbij de scherven op straat liggen. We hebben nauwelijks een signalement van de verdachten. Het meisje heeft haar belagers amper kunnen zien. Maar we hebben geen reden aan dit dossier te twijfelen." In de krant heeft Kelly nog een boodschap voor meisjes. "Ga niet alleen de straat op. Het zou moeten kunnen, maar het is dus niet zonder gevaar. Ik durf nu niet meer alleen zijn. Ik ril van de gedachte dat die kerels nog vrij rondlopen. Op straat kijk ik constant om me heen. Ik heb dan ook nood aan psychologische begeleiding. Maar slachtofferhulp kon in het weekend niemand sturen. Ik begrijp niet waarom dat zo lang moet duren". Aan mijn papa vroeg slachtofferhulp: 'Is ze al ingestort?'. hij antwoordde: "Moet mijn dochter dan eerst instorten voor u langskomt?' ".
Oproep !
De speurders zoeken getuigen van de ontvoering of personen die tips kunnen geven. Wie informatie heeft, kan terecht op gratis nummer 0800/30.300. (bron: AD/HLN/kh)

Reactie : Ik snap de samenwerking tussen Belgie en Nederland  niet goed , blijkbaar weten ze van niks ?? En ook slachtofferhulp gaat hier grondig in de fout... raar !!
Hopelijks worden deze daders gevat en zwaar gestraft... al heb ik bij dat laatste mijn twijfels.

Don Viona
Lees meer »

maandag 09 jan 20u31
Gelezen: 1279 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 3
Rating: 
0
 
0

Ons nieuws

Gelieve eerst in te loggen.

REACTIES (0)


Plaats reactie

Gebruikersnaam: Registeren
Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
Laat me gedurende 24 uur ingelogd blijven.
(Vink dit vakje niet aan als u gebruik maakt van een openbare of gedeelde computer.)

 
 

Volg ons op Facebook en Twitter