Home

Vandaag

artikels 0
gebruikers 111
pageviews 45078

Home » 

FreeWheelers fietsen voor de Rammelaars

Raf Hensbergen, Patrick Verluyten, Stefan Vreys en Ronny Reyns nemen als team Freewheelers in juni deel aan Expeditie Natuurpunt. Vier enthousiaste natuurvrienden fietsen een parcours van 208 kilometer voor een goed doel.


Onze natuur komt steeds onder een groter druk te staan. Opdat onze kinderen en kleinkinderen kunnen opgroeien in een gezonde, groene omgeving, waar vogels vrolijk op de achtergrond tsjirpen, waar je de seizoenen herkent aan de schitterende geuren en kleuren, waar je rustig kan picknicken onder het zachtjes wiegen van een boom die voor wat schaduw zorgt, of langs de waterkant, waar het pootje baden verfrissing biedt, roepen ze jullie hulp in, in de hoop dat ook jij mee ïnvesteert in meer natuur.

Op 25 en 26 juni fietsen ze langs de mooiste natuurplekjes, van Hasselt tot Mechelen. Slapen doen ze in Turnhout, in open lucht.  Om aan dit avontuur te mogen deelnemen moeten zij minstens 1500 euro inzamelen. Momenteel staat de teller op 740 euro. Met het ingezamelde geld kan Natuurpunt de aankoop van nieuwe waardevolle natuur financieren in de Rammelaars te Ham.

Droom je net als de FreeWheelers van een idyllisch plekje, een oase van rust en groen te midden van onze jachtige maatschappij? 

Steun dan hun queeste: http://expeditienatuurpunt.be/project/1548

Team FreeWheelers is ambitieus en hoopt stiekem dat iedere lezer van dit artikel 1 symbolische euro stort, ja ook jij dus, want zo kan weer heel wat extra waardevolle natuur aangekocht worden waar we allemaal samen kunnen wandelen. Luidop dromen mag, toch?
 
Voor elke gift van 40 euro of meer krijg je een fiscaal attest. Via de belastingen recupereer je 45 procent van je gift.

 


zondag 13 mrt 21u48
Tags: 
Gelezen: 12550 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 0
Bron: silvia  
Rating: 
4
 
0
 

Volg ons op Facebook en Twitter