Home

Vandaag

artikels 2
gebruikers 103
pageviews 46411

Home » 

De Olsen Twins krijgen hun eigen museum in New York


Fan van de zusjes Olsen? It's your lucky day! Twee Amerikaanse curatoren zijn ook helemaal in de ban van het duo en begonnen daarom een campagne op het platform Kickstarter in de hoop een popcultuurmuseum op te richten dat volledig rond Mary-Kate en Ashley zal draaien. Zo cool!

De Olsens: het gezicht van een generatie

Nog vóór iedereen zo obsessed was met social media en selfies, waren er de noughties met als stijliconen Mary-Kate en Ashley Olsen. De paparazzi waren dol op de tweeling en hoe ze met hun gigantische handtassen en al even grote Starbucks-bekers over straat liepen en zich steeds probeerden afschermen van de fotografen. De Olsens waren overal en hun boho chique look werd dan ook door zowat elke tiener ter wereld gekopieerd. Volgens Matt Harkins en Viviana Olen, twee curatoren en comedians uit New York, zijn ze het gezicht van een generatie. En dat verdient volgens hen een museum.

Yep, dat lees je goed: als alles goed gaat krijgen de meest beroemde tweeling ter wereld een geheel eigen museum. Harkins en Olen zijn een Kickstarter-campagne begonnen voor een popcultuurmuseum rond opgedragen aan Mary-Kate en Ashley.

Eerder hielden de twee curatoren al een expositie over Mary-Kate’s bruiloft met Nicholas Sarkozy. Op de website van DazedDigital zeiden Harkins en Olen het volgende over hun obsessie met de tweeling: “De Olsens worden amper buiten gesignaleerd en als dat wel zo is, dan is het het Met Gala en zien ze eruit alsof ze een 19de eeuwse begrafenis bijwonen.’ De kunstwerken in het museum zouden aangeleverd worden door kunstenares Laura Collins, getiteld ‘The Olsen Twins Hiding From Paparazzi‘.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Doneren voor het Olsen-museum kan hier. De teller staat voorlopig op $2,231. Het uiteindelijke doel is $9,500 in te zamelen.

Olsen2

An Olsen Twin Hiding Behind Her Scarf van Laura Collins

Olsen4

An Olsen Twin Hiding Behind A Passport van Laura Collins

Olsen1

An Olsen Twin Hiding Behind Her Hand van Laura Collins

Olsen3

An Olsen Twin Hiding Behind A Blackberry van Laura Collins

Nog meer nieuws over de zusjes Olsen:

Lees meer »

dinsdag 01 mrt 11u49
Tags: 
Gelezen: 290 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 1
Bron: Fashionista.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter