Home

Vandaag

artikels 147
gebruikers 103
pageviews 2950

Home » 

België start Hopman Cup met nederlaag tegen Duitsland: dubbelspel gaat verloren


België heeft maandag de eerste groepswedstrijd op de Hopman Cup tennis in het Australische Perth met 2-1 verloren van Duitsland.
In het beslissende gemende dubbelspel gingen David Goffin en Elise Mertens in twee sets onderuit tegen Alexander Zverev en Angelique Kerber: 4-2 en 4-3 (5/2) na 39 minuten.
Eerder op maandag kwam België op achterstand na de nederlaag in twee felbevochten sets van Elise Mertens (WTA 36) tegen de Duitse topper en voormalige nummer een van de wereld Angelique Kerber (WTA 21). Nadien bracht David Goffin (ATP 7) ons land langszij in het tweede enkelspel. De Sportman van het Jaar rekende op nieuwjaarsdag in twee sets af met de Duitser Alexander Zverev, de nummer vier van de wereld: twee keer 6-3 na 1 uur en 20 minuten. België heeft maandag de eerste groepswedstrijd op de Hopman Cup tennis in het Australische Perth met 2-1 verloren van Duitsland. In het beslissende gemende dubbelspel gingen David Goffin en Elise Mertens in twee sets onderuit tegen Alexander Zverev en Angelique Kerber: 4-2 en 4-3 (5/2) na 39 minuten.
Lees meer »

maandag 01 jan 15u54
Tags: 
Gelezen: 247 | Genre: Nieuws | Prioriteit: normaal | Gezag: 8
Bron: Nieuwsblad.be  
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter