Home

Vandaag

artikels 2
gebruikers 108
pageviews 40627

Home » 

APP IN DE KIJKER | YouTube Kids (gratis, Android & iOS)Vanaf 5 februari 2019, niet toevallig op 'Safer Internet Day', lanceert Google de YouTube Kids app in België.

Met YouTube Kids wil Google een aanbod kindvriendelijke filmpjes én ouderlijke controle aanbieden via een app op maat van jonge kinderen. De app verzamelt hiervoor uit het grote Youtube aanbod een gecureerde selectie van educatieve en ontspannende filmpjes en muziek. Zo ervaren kinderen het internet als een leuke en leerrijke plek.

YouTube Kids kan je installeren op je smartphone, tablet of smart TV. De app werkt met profielen voor kinderen van 3 tot 12 jaar en keuzekanalen. Per kind kan een apart profiel worden aangemaakt. Via de ouderlijke controle opties kan de schermtijd ingesteld worden en kan achteraf bekeken worden waar kinderen naar gekeken hebben. Zie je als ouder of begeleider toch een video die ongepast lijkt of waar je je zorgen om maakt, dan kan je dit rapporteren vanuit de app en zo het platform helpen verbeteren.

YouTube Kids is een gratis app met advertenties. Deze advertenties worden duidelijk aangeduid en op voorhand manueel beoordeeld, zodat ze veilig zijn voor kinderen. Wie geen reclame wil, kan een YouTube premium account installeren, maar die is betalend.

voor android en iOS

www.youtube.com/intl/ALL_nl/yt/kids/
Lees meer »

dinsdag 05 feb 13u20
Tags: 
Gelezen: 21 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 7
Rating: 
0
 
0

Gerelateerde rubrieken

 

Volg ons op Facebook en Twitter