Home

Vandaag

artikels 0
gebruikers 109
pageviews 44801

Mijn nieuws: Bepaal zelf je nieuws

 
Via ‘Mijn nieuws’ kunt u zelf bepalen welk nieuws u leest (eigen selectie van onderwerpen en nieuwsbronnen), waar u het leest (online, op uw mobiele telefoon of in uw mailbox) en wanneer u het leest (tijdstip naar keuze).

Heeft u reeds een Nieuws.be-account? Log dan in om uw selectie te bekijken of deze aan te passen. Bent u nog niet geregistreerd? Maak dan snel een account aan, en ontdek alle mogelijkheden om het nieuws naar uw hand te zetten!
U kunt uw eigen nieuwsselectie op verschillende manieren bepalen:

1. - via de nieuwsmixer: u ziet een overzicht van het nieuws uit de rubrieken die u interesseren. U kiest bovendien welke nieuwsbronnen u daarbij raadpleegt. In een volgende fase zult u ook op trefwoord kunnen zoeken, en alle mogelijke filtercombinaties kunnen maken.

Een voorbeeld:
Ik wil al het nieuws zien over Britney Spears, afkomstig van een nieuwsbron met een minimale vermoedelijke betrouwbaarheid van 8, en waarin het trefwoord ‘kind’ voorkomt. De berichten moeten minstens 5 reacties bevatten en mogen niet ouder zijn dan 1 week.

2. - via de nieuwsflits: u ziet het allerlaatste nieuws uit een aantal Nieuws.be-hoofdcategorieën (binnenland, buitenland, sport, economie, kunst & cultuur en fun & famous). U selecteert zelf de categorieën van uw keuze.

Het resultaat van de nieuwsmixer/de nieuwsflits kunt u online bekijken, of op een door u gekozen tijdstip in uw mailbox ontvangen.

3. - via ‘favorieten’: in ‘Mijn Nieuws’ ziet u in het onderdeel ‘Favorieten’ alle berichten die u zelf heeft bewaard, door een artikel aan ‘Ons Nieuws’ toe te voegen.

Onder het kopje ‘Bewaard’ ziet u uw eigen archief; onder het kopje ‘Ons Nieuws’ ziet u alle artikels die uw Nieuws.be-vrienden bewaard en becommentarieerd hebben.