Home

Vandaag

artikels 875
gebruikers 104
pageviews 49210

Werchter

Sorteer op Desc
12345678910
 150 resultaten

Algemeen

Werchter ligt in de provincie Vlaams-Brabant en is een deelgemeente van Rotselaar. Het is gelegen aan de samenvloeiing van de Dijle en de Demer.
Het bekendste meerdaagse festival van België, Rock Werchter, gaat elk laatste weekend van juni of eerste weekend van juli door op de festivalweide in Werchter zelf. Op de zelfde weide worden ook TW classic en Werchter Boutique georganiseerd.

Brouwerij van Werchter

Rock Werchter

Dit jaar gaat Rock Werchter door van donderdag 3 juli tot zondag 6 juli.

Op donderdag kan je op de Main stage genieten van onder andere The Chemical Brothers, Counting Crows, Air Traffic, R.E.M., Lenny Kravitz en Mika. In de Piramide Stage is het wachten op 2 Many DJs, Shameboy, The National, Soulwax, Modern Skirts en Vampire Weekend

Op vrijdag staan we paraat aan de Main stage voor Neil Young, Moby, The Verve, Babyshambles, Jay-Z, Slayer, Monza en The Blackbox Revelation. In de Pyramid Marquee treden Digitalism, Duffy, Hot Chip, Zita Swoon, Ben Folds, Patrick Watson, Cool Kids op.
Zaterdag 5 juli is het genieten van Radiohead, Kings of Leon, Editors, The Hives, Sigur Ros, Ben Harper & the innocent criminals, Gossip en The Whigs op de Main stage en van Gnarls Barkley, Roisin Murphy, KT Tunstall, Kate Nash, Donavon Frankenreiter, Band of Horses, MGMT en Galactic in de Pyramid Marquee.

Als afsluiter kunnen we zondag 6 juli op de Main stage genieten van dEUS, Kaiser Chiefs, The Kooks, Beck, The Raconteurs, John Butler Trio, Panic At The Disco en Anouk en in de Pyramide Marquee van Underworld, Justice, Estelle, Mark Ronson, Grinderman, Hercules and Love Affair, Tim Vanhamel, Devotchka en Nightwish.